POLÍTICA DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

GRÀFIQUES GELABERT, S.L. organització familiar ubicada a Sa Pobla recentment a les noves instal.lacions ubicades en el C/ Bartomeu Siquier “Mestrès” 6 – Poligon Can Peu Blanc, dedicada des de fa més de 38 anys a les activitats d’impressió OFFSET i DIGITAL, Retolació, Estampació TEXTIL i un valorat departament de disseny on realitzen la maquetació dels llibres, revistes, catàlegs,…etc.

El nostre abast, està en activitats de disseny, preimpressio, impresió digital, impresió offset i els seus acabats en soport paper, lona y PVC, fins un gramatge máxim de 400 grams i un tamany máxim de 50x70 cm en el cas de soport paper i qualsevol tipo de tamany per els soports de lona i PVC. Estampació de textil, tasses, banderes, …

La política de GRÀFIQUES GELABERT, S.L. té com a objectiu aconseguir la plena satisfacció dels nostres clients en veure complides les expectatives impressió darrera impressió.

Per això disposem de les següents línies bàsiques d’estratègia i el compromís de:

  1. Capacitar i formar al nostre equip de professionals, i augmentar l’eficàcia dels recursos tecnològics contínuament.
  2. Realitzar i elaborar dissenys de fabricació pròpia adaptats a cada necessitat de cada client, donant-los un tracte cordial i una correcta atenció.
  3. Assegurar-nos de la satisfacció del client abans de la seva elaboració. Amb un seguiment continu, mitjançant via mail, fax, telèfon o personal.
  4. Supervisió constant de la qualitat dels projectes impresos i acabats, entregant-los dins el termini d’entrega fitxats.
  5. Disposem dels recursos necessaris pel desenvolupament eficaç dels nostres impresos i per la protecció de l’entorn que ens envolta.
  6. Disposem d’un servei d’entrega a domicili per tota l’illa complint el termini establert pel client, entregant tots el treballs degudament empaquetats i sellats.
  7. Minimitzem dia a dia els impactes ambientals i prevenim la contaminació, disminuint i gestionant tots els residus, controlant les emissions “atmosfèriques i acústiques” i els afluents generats per la nostra empresa i complint amb tots els requisits legals que ens són d’aplicació així com el compliment d’altres requisits subscrits voluntàriament.
  8. Disposem d’un departament d’atenció al client, el qual sempre cerca el millor pels nostres clients.

La direcció d’aquesta empresa està convençuda que la millora continua de la nostra organització i dels nostres serveis es deu al bon tracte i funcionament que tenim amb el client i l’eficàcia i professionalitat del personal adequat per realitzar-ho.

La nostra política integrada de qualitat i medi ambient, és una declaració d’intencions i principis, que ens proporciona el marc global per establir anualment els objectius i finalitats en matèria de gestió integrada de qualitat i de medi ambient.

Aquesta política es entesa i assumida per tots els nostres membres, considerant-se la Direcció com la primera en assumir les pautes descrites i supervisant contínuament la qualitat dels productes impresos i acabats.

Sa Pobla, Mallorca, Setembre de 2021

Llorenç Gelabert Crespí -Juan Gelabert Crespí – Cati Joana Gelabert Crespí

Equip de gerència